Blog

POPARTMARKET

Poštovana/Poštovani,

Obavještavamo Vas da se 18. i 19.05.2013. godine u Domu omladine u Banjoj Luci u vremenu od 10 do 18h dešava osmi po redu POPART MARKET .

Kao i do sad, na POPART MARKET-u će izlagati kreativci iz Banje Luke i regije (Prijedor, Laktaši, Gradiška, Srbac, Doboj, Teslić, Prnjavor, Mrkonić Grad, Čelinac, Brod, Bijeljina, Tuzla). Očekujemo učešće preko 100 učesnika.

Posjetioci marketa će imati priliku da vide i naravno da kupe nešto od velikog broja kreativnih, posebno dizajniranih i ručno izrađenih proizvoda kao što su torbe, majice, ogrlice, naušnice, narukvice, bedževi, broševi, satovi, vaze, umjetničke slike, pletene igračke, i još mnogo drugih kreativnih proizvoda.

Tokom trajanja marketa, nekoliko mlađih umjetnika (slikara) će stavarati slikarske radove.  Inspiraciju će pronalaziti u samom marketu, posjetiocima, atmosferi i slično.

Ovim projektom nastojimo dati priliku mladim kreativcima da materijalizuju svoj trud, talenat i utrošeno vrijeme, a posjetiocima priliku da priušte sebi nešto orginalno, kreativno i ručno napravljeno po povoljnim cijenama.

Organizatori POPART MARKET-a su Udruženje Anonimni Artista – UAA! i Magazin Crna Ovca.

Prijatelj POPART MARKET-a je Administrativna služba Grada Banja Luka.

www.facebook.com/popartmarket

uaa

Leave a comment